Totaal uitgekeerd aan leden:

€ 4.260.507,35

  Contact

Heb je een vraag? Bekijk eerst even of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat:

Top 10 veelgestelde vragen

Je kunt voor de nieuwsbrief van Jiggy uitschrijven door in een Jiggy mail op uitschrijven te klikken. Zodra je dit gedaan hebt ben je direct uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

Een reden kan zijn dat de Jiggy mail in je ongewenste mailbox terecht komt. Als dit het geval is dien je een Jiggy mail op te zoeken en deze als gewenst te markeren. Mocht je geen Jiggy mail meer in je ongewenste mailbox hebben staan dan kun je info@jiggy.nl als gewenste afzender toevoegen.

Mocht dit niet de reden zijn neem dan svp contact met ons op om de reden te achterhalen.

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Voor het lezen van een Jiggy mail ontvang je 15 Jiggies. Deze Jiggies worden direct bijgeschreven.

In een Jiggy mail kun je vaak extra Jiggies verdienen als je ingaat op de actie in de mail. De extra Jiggies die je hiervoor krijgt worden niet direct bijgeschreven na het lezen van een Jiggy mail. De reden hiervoor is dat Jiggy moet wachten op een terugkoppeling van de aanbieder. Zodra Jiggy deze terugkoppeling heeft ontvangen worden je extra Jiggies automatisch bijgeschreven.

Een reden kan zijn dat je gegevens die nodig zijn om een uitbetaling aan te vragen niet bekend zijn bij Jiggy. Zorg ervoor dat je gegevens correct en up to date zijn zodat Jiggy jou kan uitbetalen. Klik hier om je gegevens te wijzigen.

Een andere reden kan zijn dat je saldo niet hoog genoeg is, waardoor een uitbetaling niet mogelijk is. Je saldo dient gelijk of hoger te zijn dan € 11,50.

Neem dan contact met ons op via de Helpdesk. Geef zo veel mogelijk informatie, dan zullen wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Klik hier om contact met ons op te nemen

Hier kunnen twee redenen voor zijn:
1. De Jiggies worden niet direct bijschreven, wij moeten altijd wachten op een terugkoppeling van de webwinkel waarbij je de aankoop hebt gedaan. Zodra zij bij ons doorgeven dat de aankoop goed is doorgekomen, kunnen we de Jiggies bijschrijven. Dit duurt meestal enkele weken.

Je krijgt altijd een e-mail van ons als je Jiggies zijn bijgeschreven. Nadat je de aankoop gedaan hebt krijg je een mailtje van ons dat er Jiggies voor je gereserveerd zijn, deze krijg je bijgeschreven wanneer de aankoop is goedgekeurd.

2. Ook is het mogelijk dat je het idee hebt via Jiggy een aankoop gedaan te hebben. Het kan dan zijn dat dit niet het geval is. Om dit te controleren kan je bekijken of je na je aankoop een e-mail hebt ontvangen over de gereserveerde Jiggies. Is dit niet het geval dan is de aankoop niet via Jiggy gegaan. Wij kunnen dan helaas de Jiggies niet bijgeschreven op je account. De reden hiervoor is dat wij voor de aankoop geen vergoeding gekregen hebben en dus ook geen Jiggies kunnen uitkeren.

Heb je het idee dat je de aankoop wel via Jiggy hebt gedaan maar geen e-mail hebt ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ik krijg een mail van Jiggy dat ik iets gekocht heb bij een webwinkel (bijvoorbeeld HEMA) en dat hiervoor Jiggies zijn gereserveerd maar ik heb helemaal niets gekocht.

Komt dit je bekend voor? Het volgende komt best vaak voor wat jouw situatie verklaart. Wellicht dat je een Jiggy mail op je werk of ergens anders hebt geopend. Er wordt dan een cookie op dat ip-adres geplaatst. Als vervolgens bijv. een collega op datzelfde ip-adres op zijn eigen computer iets koopt bij (bijvoorbeeld HEMA) dan wordt deze aankoop aan jouw Jiggy account gekoppeld.

Zolang jij niets van (bijvoorbeeld HEMA) hoort is er niets aan de hand en ontvang je Jiggies omdat iemand anders iets koopt :-)

Je ontvangt altijd Jiggies van Jiggy en niet van de adverteerder. Het heeft daarom ook geen zin om direct de adverteerder (zoals Independer, HEMA etc.) te benaderen aangezien Jiggy verantwoordelijk is voor het toekennen van Jiggies.

Je IBAN en BIC kun je makkelijk achterhalen op http://www.ibanbicservice.nl. Klik vervolgens op de button 'IBAN BIC Check'. Vul je rekeningnummer in en de verplichte code. Klik op de button 'verstuur' en je IBAN komt er automatisch uit. Mocht je ook je BIC willen zien klik dan nog op de button 'toon BIC'.


Klik hier voor alle veelgestelde vragen.

  Contactformulier


Ontvang 50 Jiggies

Winnaar € 100,-

in maart 2014

Colinda Borgs
Gefeliciteerd!