AdBlocker Uitschakelen 

Loop geen Jiggies meer mis. Lees nu hoe je dit kunt voorkomen! 

AdBlocker uitschakelen

Heb jij onderstaande melding gezien? Lees dan verder.

Voorbeeld AdBlocker

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de AdBlocker:

Adblocker

Ik krijg een pop-up dat ik de AdBlocker uit moet schakelen. Waarom?

Omdat jij door de AdBlocker kans hebt om Jiggies mis te lopen! Als jij een AdBlocker hebt geïnstalleerd in jouw internet browser, bestaat de kans dat er bij jou verschillende webshops, logo’s, banners etc. niet worden weergegeven op Jiggy.nl.

Ook, wanneer jij een aankoop via Jiggy doet, worden deze aankopen nu niet meer geregistreerd omdat jij een AdBlocker hebt. Dit betekent helaas dat wij niet doorkrijgen dat jij via Jiggy winkelt, waardoor er ook geen Jiggies bijgeschreven kunnen worden.

Daarnaast werkt Jiggy samen met verschillende partners. Als je alleen Jiggy uitsluit voor jouw AdBlocker kunnen wij alsnog geen garantie geven dat jouw aankoop goed verloopt. Het is namelijk ook mogelijk dat onze partners geen AdBlockers accepteren waardoor jouw aankoop alsnog niet via Jiggy verloopt. Wil jij dus zeker zijn dat je gewoon via Jiggy kunt winkelen? Dan is het handig om de AdBlocker volledig uit te schakelen.

Ik krijg de melding ‘Je loopt Jiggies mis’. Wat is dit?

Deze melding tonen wij als we constateren dat je een AdBlocker gebruikt. Deze heb je zelf of iemand anders voor jou op je computer geïnstalleerd. Deze AdBlocker moet je zelf uitzetten, dat kunnen wij helaas niet voor je doen.

AdBlockers zijn advertentie blokkerende programma’s of extensies voor browsers als Google Chrome, Safari en Firefox. Wanneer jij een AdBlocker installeert op jouw computer worden advertenties gefilterd en worden pop-ups geblokkeerd. Dit zodat jij op internet kunt surfen zonder advertenties te ontvangen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. Om er zeker van te zijn dat jij je Jiggies ontvangt na bestelling is het handig om de AdBlocker volledig uit te schakelen.

Hoe schakel ik de AdBlocker voor Jiggy uit?

Het verschilt per Browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari) en per AdBlocker hoe je deze uit kunt zetten.

Optie 1:
1. Om de AdBlocker uit te zetten voor Jiggy klik je op het AdBlocker icoon. Dit icoon bevindt zich in de rechterbovenhoek van je browser. (Enkel bij Safari bevindt het AdBlocker icoon zich standaard aan de linkerkant van de adresbalk van je browser).

2. Klik vervolgens op “Blokkeer niets van pagina’s op dit domein” of “Inschakelen op deze website”, de tekst zal dan veranderen in “Uitgeschakeld op deze website”.

Optie 2:
1. Zoek in je browser naar de optie “Add-ons” of Extensies”
Safari: klik op “Safari” (Mac) of “Bewerken” (Windows) → “Voorkeuren” → “Extensies”
Google Chrome: klik op de drie grijze balken in de rechterbovenhoek en ga vervolgens naar “Meer hulpprogramma’s” → “Extensies” of vul: chrome://extensions in bij de taakbalk
Firefox: klik op “Extra” → “Add-ons” of vul: about:addons in bij de taakbalk
Internet Explorer: klik op “Extra” → “Invoegtoepassingen beheren”

2. Zoek AdBlock in de lijst met extensies.

3. Pauzeer AdBlock. Door AdBlock te pauzeren zal de extensie helemaal niet meer werken in de browser die je gebruikt (maar wel in andere browsers). Hoe deze optie eruitziet hangt af van de browser die je nu gebruikt.[2]
Google Chrome: klik in het vakje naast “Ingeschakeld” zodat het vinkje erin wordt verwijderd.
Safari: klik in het vakje naast “AdBlock inschakelen” zodat het vinkje erin wordt verwijderd.
Firefox: klik naast AdBlock op “Uitschakelen”.
Internet Explorer: klik op Jiggy en vervolgens op de knop “Uitschakelen”.

Mijn vraag staat er niet bij of ik snap niet hoe het werkt. Wat moet ik doen?

Neem in dit geval contact met ons op door te mailen naar klantenservice@jiggy.nl of te bellen naar 035 – 628 52 70.