Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Zoek webshop

Ga via Jiggy naar meer dan 1.500 webshops en ontvang cashback. Met één extra klik via Jiggy bespaar je op al je aankopen.
Klik via Jiggy door naar de webshop waarbij jij een aankoop wilt doen en plaats je bestelling. Nadat je de bestelling bij de webshop hebt gedaan ontvang je binnen één dag een e-mail van Jiggy met daarin het bericht dat wij Jiggies voor je gereserveerd hebben. Het is nu aan de webshop om na te gaan of de order via Jiggy is gegaan. Wij krijgen een bericht van de webshop wanneer zij dit gecheckt hebben en wij laten dit vervolgens aan jou weten. Je ontvangt een e-mail met daarin het bericht of wij Jiggies hebben bijgeschreven of dat de aankoop is afgekeurd. Een reden hiervan kan zijn dat de laatste klik van je aankoop niet via Jiggy is gegaan maar bijvoorbeeld via een vergelijker of via een advertentie in Google.

Wat is cashback?
Cashback betekent geld terug. Er zijn veel cashback acties in omloop van grote merken zoals Media Markt of Philips maar via Jiggy krijg je altijd cashback op je online aankopen. Je ontvangt niet direct korting op je factuur van de webshop maar je ontvangt Jiggies voor het doen van je aankoop oftewel cashback.

Wie betaalt de cashback?
Jiggy ontvangt een commissie voor jouw aankoop van de webshop. Een deel van deze commissie geven wij aan jou in de vorm van Jiggies. Heb je 17.250 Jiggies gespaard dan kan je een uitbetaling van € 11,50 aanvragen die wij rond de 25ste van de maand op je rekening storten.

Gratis bingokaart
Voor iedere goedgekeurde aankoop ontvang je een gratis Jiggy bingokaart. Deze bingokaart kun je terugvinden op de Jiggy Bingo pagina. Je gratis bingokaarten worden automatisch geactiveerd zodra de nieuwe bingoronde start. Je maakt kans op de Jackpot van 35.000 Jiggies.