Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +158 Jiggies

MeJane.com

Verdien snel en eenvoudig geld door meJane.com te promoten.

Verdien snel en eenvoudig geld door meJane.com te promoten. Publishers ontvangen een percentage van de uitgaven van de bezoekers die van hun site vandaan komen.

meJane.com maakt het bekijken van films en series slimmer en nog makkelijker.

Klanten van meJane.com hebben toegang tot alle nieuwste films en duizenden eerder verschenen films en series. Film kijken is nu ontspannend en eenvoudig; zoek een film uit, kies hoe je wilt betalen en kijk direct. Films kunnen reclamevrij afgespeeld worden via laptop en PC maar ook via de SmartTv, smartphone, spelconsole of een ander apparaat naar keuze.

Film kijken bij meJane.com heeft een aantal interessante voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld alleen voor de films en series die je daadwerkelijk bekijkt, zonder dat je een abonnement moet nemen. Uniek aan meJane.com is dat films ook besteld kunnen worden zonder account (anoniem), er hoeft dan niet eerst ingelogd te worden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MeJane.com. Als je vervolgens bij MeJane.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +158 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MeJane.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MeJane.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van MeJane.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MeJane.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook