Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

VRShopNederland.nl

VR Shop is een webwinkel in hoge kwaliteit Virtual Realtiy producten waaronder VR Brillen, VR Controllers en 360 Graden camera's.

VR shop richt zich alleen op de állerbeste en allernieuwste producten. Verder bieden zij uitstekende service, zéér uitgebreide toelichting bij producten, altijd gratis verzending, bestellingen voor 22:00 uur = morgen in huis & een gratis VR startersgids met uitgebreide informatie over de producten en het gebruik van VR apps.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van VRShopNederland.nl. Als je vervolgens bij VRShopNederland.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij VRShopNederland.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar VRShopNederland.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van VRShopNederland.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij VRShopNederland.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook