Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

National Pen NL

National Pen biedt een compleet assortiment van promotionele producten en gepersonaliseerde pennen die jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven.

Of je nu een groot bedrijf of een onafhankelijke specialist bent, National Pen heeft een assortiment van relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt met logo's, afbeeldingen en berichten die helpen reclame te maken voor uw diensten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van National Pen NL. Als je vervolgens bij National Pen NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij National Pen NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar National Pen NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van National Pen NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij National Pen NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook