Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Villapark Hongarije

Villapark Vargesztes in Hongarije is het meest luxueuze villapark van Hongarije.

Het villapark Vargesztes is geschikt voor natuurliefhebbers, cultuurzoekers en ondernemende gezinnen. Er zijn villa's te huur met een indoor prive-zwembad, maar er is ook een centraal binnen en buiten bad. Het ligt midden in de schitterende natuur en slechts 50 minuten van Budapest. Het villapark heeft Nederlandse huiseigenaren en is daarom al jaren een populaire bestemming onder Nederlanders.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Villapark Hongarije. Als je vervolgens bij Villapark Hongarije een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Villapark Hongarije voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Villapark Hongarije hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Villapark Hongarije en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Villapark Hongarije hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook