Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Camping and Co

Camping and co is de campingexpert!

Bekijk de selectie aan kwaliteitscampings voor uw kampeervakantie in Frankrijk, campings in Spanje, Italië en de rest van Europa. Of het nu een camping in de Languedoc-Roussillon of een camping in de Provence-Alpes-Côte-d’Azur betreft, voor een verblijf in een stacaravan, bungalow of cottage, Camping-and-co.com biedt je accommodaties aan zee met zwembad of op een camping met waterpark voor een geweldige vakantie tegen de beste prijs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Camping and Co. Als je vervolgens bij Camping and Co een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Camping and Co voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Camping and Co hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Camping and Co en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Camping and Co hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook