Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

AV-Tours

AV-Tours is dé touroperator als het gaat om safari reizen. Je kunt hier terecht voor op maat gemaakte privé reizen tot aan gezellige groepsreizen.

AV-Tours.nl is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. Zij staan bekend om de kleinschalige en goed georganiseerde safarireizen. Welke reis je ook boekt, AV-Tours zorgt voor begeleiding en een deskundig advies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van AV-Tours. Als je vervolgens bij AV-Tours een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij AV-Tours voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar AV-Tours hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van AV-Tours en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij AV-Tours hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook