Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Difrax

Baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels.

Difrax B.V., opgericht in 1967, is in Nederland het grootste en meest toonaangevende A-merk op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Ook als internationale speler loopt Difrax voorop op het gebied van babyartikelen.
De doelstelling is om de komende jaren verder uit te groeien tot een sterk Europees merk. Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk maken. In de afgelopen jaren verwierf Difrax faam met de ontwikkeling en introducties van baanbrekende, award-winnende producten evenals met de verfrissende en vernieuwende reclamecampagne.
Verlopen acties van Difrax dienen zsm op inactief gezet te wordenDifrax mag uitbetaling weigeren wanneer verlopen acties niet binnen 3 dagen op inactief zijn gezet.
Google AdWords is toegestaan met uitzondering van:
Adverteren op merknaam+merknaam misspellingen
Merknaam+merknaam misspellingen icm kortingscode, promotiecode, discountcode, couponcode, coupon. Deze keywords dienen te wordenopgenomen als negatieve z...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Difrax. Als je vervolgens bij Difrax een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

BusinessmodelToegestaan
Topic websitesToegestaan
VergelijkwebsitesToegestaan
E-mailmarketingNa goedkeuring
SEANiet toegestaan
Kortingscode websitesToegestaan
Eigen aankopen, Cashback & LoyalityToegestaan
eReach Toegestaan
2e Hands websitesToegestaan
Social MediaToegestaan


1. Je ontvangt Jiggies bij Difrax voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Difrax hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Difrax en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Difrax hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook