Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

CanvasCompany

CanvasCompany is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van foto op canvas print.

”Mooie herinneringen maak je zelf, wij doen de rest” . CanvasCompany is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van foto op canvas print in Nederland. Met inmiddels al meer dan 100.000 tevreden klanten wordt er nog elke dag gewerkt vanuit passie en vakmanschap voor het product. De klant bestelt een foto op canvas in slechts een paar stappen via de computer, tablet of smartphone. Vervolgens gaan de medewerkers zorgvuldig aan de slag met het verwerken van de bestelling, en wordt een foto op canvas al binnen 2 werkdagen volledig gratis naar de klant verstuurd!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van CanvasCompany. Als je vervolgens bij CanvasCompany een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

BusinessmodelToegestaan
Topic websitesToegestaan
VergelijkwebsitesToegestaan
E-mailmarketingIn overleg
SEANiet toegestaan
Direct LinkingToegestaan
Kortingscode websitesToegestaan, CPS 4,2%
Eigen aankopen, Cashback & LoyalityToegestaan
eReachNiet toegestaan
2e Hands websitesToegestaan
Social MediaToegestaan


1. Je ontvangt Jiggies bij CanvasCompany voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar CanvasCompany hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van CanvasCompany en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij CanvasCompany hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook