Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

123bestdeal.com

123BestDeal.com is dé specialist in tablet accessoires. Het assortiment bestaat uit het nieuwste van het nieuwste tegen de laagste prijs.

123BestDeal is de grootste webwinkel op het gebied van tablet hoezen en accessoires ter wereld. Daarnaast verkoop 123BestDeal e-readers en smartphone accessoires. De merken die verkocht worden zijn erg verschillend, van bekend tot minder bekend. Merken die onder andere verkocht worden zijn: iPad, Samsung Galaxy, Tab, Sony Xperia tot Hema en Kruidvat.

De producten van 123BestDeal worden dagelijks ge-update waardoor je telkens op de hoogte bent van de nieuwste uitvindingen op de markt van tablet accessoires.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123bestdeal.com. Als je vervolgens bij 123bestdeal.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123bestdeal.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123bestdeal.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van 123bestdeal.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123bestdeal.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook