Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +17.325 Jiggies

123citytrip.nl

123Citytrip maakt het voor iedereen mogelijk om tegen de laagste prijzen op Citytrip in Europa te gaan.

De reizen van 123Citytrip.nl zijn inclusief vlucht en hotel. De hotels beschikken over minimaal 3 sterren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123citytrip.nl. Als je vervolgens bij 123citytrip.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +17.325 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123citytrip.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123citytrip.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 123citytrip.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123citytrip.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook