Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +11 Jiggies

123elektrischefietsen.nl

123-Fietsen.nl is de meest complete fietsenwebshop van Nederland.

123-Fietsen is de meest complete fietsenwebshop van Nederland omdat het uit 5 webshops bestaat. Iedere webshop is gericht op een specifieke 'doelgroep'. Op deze manier is het surfen gemakkelijk gemaakt.
Kwaliteit staat bij 123-Fietsen bovenop, daarbij worden de fietsen voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aangeboden.

Naast de webshops beschikt 123-Fietsen ook over een fysieke winkel in Eindhoven.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123elektrischefietsen.nl. Als je vervolgens bij 123elektrischefietsen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +11 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123elektrischefietsen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123elektrischefietsen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 123elektrischefietsen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123elektrischefietsen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook