Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +900 Jiggies

123opzeggen

123opzeggen.nl is dé website waar klanten eenvoudig hun abonnement kunnen opzeggen.

123opzeggen.nl is dé website waar klanten eenvoudig hun abonnement kunnen opzeggen. Wanneer zij problemen ervaren met opzeggen bij een bedrijf of het simpelweg niet kunnen vinden waar zij dit kunnen doen, maakt 123opzeggen het heel gemakkelijk. Via 123opzeggen kunnen klanten uit meer dan 2000 bedrijven kiezen om op te zeggen. Er wordt dan gemakkelijk en snel een volledige opzegbrief opgestuurd. Klanten kunnen dit via de gewone post doen, maar ook aangetekend.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123opzeggen. Als je vervolgens bij 123opzeggen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +900 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123opzeggen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123opzeggen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van 123opzeggen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123opzeggen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook