Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +79 Jiggies

123test.nl

123test is marktleider op het gebied van professionele online tests voor persoonlijke ontwikkeling.

123test biedt veel gratis tests aan op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkelingen. Via 123test worden onder andere loopbaantesten afgenomen, persoonlijkheidstesten, IQ-testen en studiekeuze testen. De resultaten zijn puur voor jou zelf, 123test is namelijk een onafhankelijk organisatie die privacy waarborgt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123test.nl. Als je vervolgens bij 123test.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +79 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123test.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123test.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 123test.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123test.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook