Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

123tijdschrift.nl

Bij 123Tijdschrift kun je vrijwel alle tijdschriften bestellen met enorme korting. Koop nooit een tijdschrift zonder hier te kijken, scheelt wel 50% korting!

Van bladen als Vriendin, Elle en Libelle tot Elsevier en Motoplus, je neemt hier een abonnement tegen een spotprijs. Nooit een abonnement bestellen op een tijdschrift zonder eerst hier te kijken!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123tijdschrift.nl. Als je vervolgens bij 123tijdschrift.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123tijdschrift.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123tijdschrift.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 123tijdschrift.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123tijdschrift.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook