Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

123tuinposter.nl

Tuinposter of tuindoek voor je saaie stenen muur of schutting nodig? Bekijk dan de fotogalerij met meer dan 5000 foto's.

Tuinposters worden met de dag populairder in Nederland en Vlaanderen. 123Tuinposters.nl levert de beste kwaliteit tuinposters tegen de scherpste prijs. Daarnaast bieden zij een garantie van 3 jaar op de doeken. Tuindoeken zijn te verkrijgen in alle maten en kleuren, ook kan er een persoonlijke touch aan gegeven worden. Bijvoorbeeld een foto van je favoriete huisdier op je schutting? Het kan allemaal bij 123Tuinposters.nl!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123tuinposter.nl. Als je vervolgens bij 123tuinposter.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123tuinposter.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123tuinposter.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 123tuinposter.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123tuinposter.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook