Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

123wonen.nl

123Wonen.nl is dé verhuurmakelaar van Nederland.

123Wonen.nl is een nationaal werkende verhuurmakelaar. In de afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en inmiddels beschikt het over 27 vestigingen.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bovenaan het lijstje bij 123Wonen.nl. Er wordt veel aandacht besteed aan controle, verder beschikt het bedrijf over een juridische afdeling en worden de huurovereenkomsten waterdicht en op maat gemaakt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 123wonen.nl. Als je vervolgens bij 123wonen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 123wonen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 123wonen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van 123wonen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 123wonen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook