Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.480 Jiggies

Robin Mobile

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS'en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS'en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Robin Mobile. Als je vervolgens bij Robin Mobile een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.480 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Robin Mobile voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Robin Mobile hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Robin Mobile en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Robin Mobile hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook