Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +20.250 Jiggies

Fiber

Fiber is een jonge onafhankelijke glasvezelprovider van supersnel internet, haarscherpe televisie en goedkoop bellen.

Fiber is een jonge onafhankelijke glasvezelprovider van supersnel internet, haarscherpe televisie en goedkoop bellen. Profiteer van gratis bellen, full hd televisie (onder andere met de populaire Amerikaanse tv-zender HBO) en tot 10 x sneller internet dan ADSL. En dat voor een prijs die tot 40% lager ligt dan bij andere providers.  Fiber biedt naast voordelige abonnementen ook mooie combinatie deals met oa energieleveranciers en heeft recentelijk het ook mogelijk gemaakt om buiten het glasvezelnetwerk haar (Fiber RDY) diensten te leveren, waardoor de diensten in heel Nederland beschikbaar zijn.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Fiber . Als je vervolgens bij Fiber een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +20.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Fiber voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Fiber hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Fiber en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Fiber hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook