Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Lerros NL

LERROS biedt voor elk moment van de dag iets passends voor hem en haar. Zij staan voor betrouwbaarheid, eerlijkheid en duidelijkheid.

Mode van LERROS is sportief en casual. Gemaakt van mooie materialen, met een comfortabele pasvorm en authentieke kleuren, ontstaat ongecompliceerde mode met modische details voor elke gelegenheid. LERROS biedt u casual every day wear. Bij LERROS vindt u gegarandeerd het juiste kledingstuk!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lerros NL. Als je vervolgens bij Lerros NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lerros NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lerros NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Lerros NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lerros NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook