Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.886 Jiggies

Bankingtools.nl

Bankingtools is een cashflow software programma die je een duidelijk en overzichtelijk beeld geeft over jouw huidige en toekomstige financiële situatie.

Bankingtools is een label van Invers B.V. Hun helpen particulieren met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Bankingtools is een digitale huishoudboekje, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en biedt ook telefonische ondersteuning aan haar klanten. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 8.5, meer dan 350.000 huishoudens als klant en meer dan 20 jaar ervaring is Bankingtools.nl één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiele software voo particulieren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bankingtools.nl. Als je vervolgens bij Bankingtools.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.886 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bankingtools.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bankingtools.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bankingtools.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bankingtools.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook