Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +5 Jiggies

ZEKUR NL

Veel verzekering voor weinig.

ZEKUR is een merk van Univé en is er voor iedereen die zelf z’n verzekering wil regelen.
Doordat verzekeringen samengevoegd worden in bundels, betaal je een scherpe premie en wordt de keuze voor jou makkelijker. Je hoeft alleen de bundel te kiezen die bij je past. Bij ZEKUR zit je goed voor je zorgverzekering, je autoverzekering en voor verzekeringen die je nodig hebt als je op jezelf woont.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ZEKUR NL. Als je vervolgens bij ZEKUR NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +5 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ZEKUR NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ZEKUR NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van ZEKUR NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ZEKUR NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook