Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Beddenreus.nl

Beddenreus beschikt over de beste producten op het gebied van slapen tegen de laagste prijzen en de beste kwaliteit.

Beddenreus biedt de beste producten aan voor een goede kwaliteit en dit alles tegen de laagste prijs. Beddenreus beschikt over een breed assortiment, waarbij voor ieder iets wils is. Zo ben je bij beddenreus aan het juiste adres wanneer je opzoek bent naar een boxspring, ledikant, matras, bedbodem, kledingkast, nachtkast, dekbed, kussens, textiel en nog veel meer.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beddenreus.nl. Als je vervolgens bij Beddenreus.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Beddenreus.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beddenreus.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Beddenreus.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beddenreus.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook