Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Barbecueland.nl

Barbecueland.nl heeft een zeer ruim assortiment Weber barbecues en barbecue-accessoires.

Barbecueland.nl heeft een zeer ruim assortiment Weber barbecues en barbecue-accessoires. In verband met de vele jaren ervaring met de verkoop van Weber barbecues staat Barbecueland.nl voor de volle 100% achter haar producten.

In tegenstelling tot de meeste barbecue-webshops, onderscheidt Barbecueland.nl zich door zich duidelijk te richten op de lifestyle die gepaard gaat met barbecuen. Barbecuen staat immers gelijk aan comfortabel genieten en dat brengt Barbecueland.nl graag over op de bezoekers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Barbecueland.nl. Als je vervolgens bij Barbecueland.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Barbecueland.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Barbecueland.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Barbecueland.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Barbecueland.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook