Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

eve Sleep NL

Hier bij eve houden we het graag simpel. Daarom verkopen we maar 1 matras: de beste.

Wij verkopen maar één matras: de beste. eve is het resultaat van hard werken en optimalisatie gebaseerd op feedback van meer dan 70.000 klanten. Want over perfectie valt niet te twisten. eve's unieke gelaagde structuur en het nieuwste, verbeterde generatie traagschuim zorgen voor steun, veerkracht en optimale ventilatie; alle ingrediënten voor een ontspannende nachtrust. We zijn in feite zo overtuigd van onze matras dat we 100 nachten aanbieden om deze thuis te testen, met gratis levering en retour. Waarom? Omdat bij eve geloven wij dat iedereen de perfecte start verdient.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van eve Sleep NL. Als je vervolgens bij eve Sleep NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij eve Sleep NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar eve Sleep NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van eve Sleep NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij eve Sleep NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook