Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Tailorstore NL

Op maat gemaakte kleding!

Wij zijn experts in het maken van op maat gemaakte overhemden en daar zijn we trots.Maar een kast bevat meer dan alleen overhemden, en waarom zou je niet al je kledingstukken op maat laten maken. Wij willen alle kasten met op maat gemaakte kledingvullen. Daarom kunnen wij ook perfect zittende chino's, polo's, jassen en ondergoed opmaat maken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tailorstore NL. Als je vervolgens bij Tailorstore NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

nog niks

1. Je ontvangt Jiggies bij Tailorstore NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tailorstore NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tailorstore NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tailorstore NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook