Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Artrosespecialist.nl

Artosesspecialist.nl is gericht op mensen die last hebben van artrose. Artosespecialist heeft voor alle ledematen hulpmiddelen die zij aanbieden op de website.

Artrosesspecialist is een website speciaal opgericht voor mensen die last hebben van artrose. Artrose is een, al dan niet met pijn gepaarde, slijtage van het kraakbeen, het veerkrachtige weefsel dat de uiteinden van de botten in de gewrichten bekleedt. Het wordt dan ook in de volksmond ook wel "gewrichtsslijtage" genoemd. Bijna 7% van de bevolking heeft last van artrose.

Artrosespecialist.nl is onderdeel van Podobrace BV. met een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen. Podobrace.nl is een website waar collega's en consumenten gratis advies kunnen krijgen van een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog die allemaal aangesloten zijn bij verschillende genootschappen (zoals bijv. de Fysiotherepeut, de Omni Podo Genootschap en Stichting Loop), om zo het beste product te krijgen voor hun klachten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Artrosespecialist.nl. Als je vervolgens bij Artrosespecialist.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Artrosespecialist.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Artrosespecialist.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Artrosespecialist.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Artrosespecialist.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook