Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.520 Jiggies

Happypancake.nl

Online daten wordt steeds populairder, maar ook duurder.

Omdat HappyPancake wil dat het platform een leuke ontmoetingsplek wordt én blijft, doet HappyPancake hun uiterste best het platform vrij te houden van inhoud en leden die niet op een datingsite thuishoren. HappyPancake controleert alle teksten en foto's voordat ze op de site te zien zijn.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Happypancake.nl. Als je vervolgens bij Happypancake.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.520 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Happypancake.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Happypancake.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Happypancake.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Happypancake.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook