Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

AGU

AGU zorgt ervoor dat iedereen fietst met evenveel plezier.

AGU heeft een ruim assortiment met artikelen die geschikt zijn voor iedere soort fietser. Of je nou wil mee doen met de Tour de France of op zondagmiddag een tochtje door het park maakt op de fiets. Voor iedereen is er wat passend te vinden in de webshop van AGU.com.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van AGU. Als je vervolgens bij AGU een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij AGU voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar AGU hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van AGU en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij AGU hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook