Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

vtwonen

Al ruim 50 jaar is vtwonen het bekende en meest veelzijdige woonmerk van Nederland.

Vtwonen.nl is een website vol met inspiratie, binnenkijkers, zelfmakers en maar liefst 20.000 woonproducten. Bezoekers hebben een ruime keuze in woonproducten en merken, waaronder uiteraard de bekende vtwonen collecties maar ook meubels, accessoires en verlichting. In de shop zijn ruim 150 woonmerken vertegenwoordigd, waaronder Zuiver, Brabantia, iittala, House Doctor en Le Creuset.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van vtwonen. Als je vervolgens bij vtwonen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij vtwonen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar vtwonen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van vtwonen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij vtwonen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook