Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Designonline24

Bij DesignOnline24 vind je betaalbare en leuke designmeubels voor bedrijf en consument. Ze zijn officieel gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en het BeCom

Bij DesignOnline24 vind je betaalbare en leuke designmeubels voor bedrijf en consument. Ze zijn officieel gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en het BeCommerce Kwaliteitslabel. Ook zijn ze door de Centrale Branchevereniging Wonen officieel CBW-erkend. Voor jouw bezoekers betekent dit 2 jaar volledige garantie. Winkelen bij DesignOnline24 is dus makkelijk, goedkoop en betrouwbaar. DesignOnline24 is officieel dealer van Zuiver, Eleonora, Sitland, By-Boo, LaForma, Kare Design, Pedrali en veel meer.

Waarom kiezen voor DesignOnline24?
- Gratis bezorging in Nederland en België
- 2 jaar CBW garantie
- 14 dagen bedenktijd
- Bezorging op afspraak
- Advies op maat

Waarom jij als publisher met DesignOnline24 wilt samenwerken?
- Hoge commissie per order: 7%
- Hoge gemiddelde orderwaarde: +/- €500,-
- Laag retourpercentage
- Promotiemateriaal op maat beschikbaar

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Designonline24. Als je vervolgens bij Designonline24 een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Designonline24 voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Designonline24 hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Designonline24 en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Designonline24 hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook