Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +4.500 Jiggies

Autovendi.nl

AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, lease maatschappijen, en verhuurbedrijven.

AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, lease maatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Door de jarenlange ervaring die AutoVendi.nl heeft opgedaan in deze branche, weet AutoVendi.nl precies wat wel succesvol is en wat absoluut niet kan en door een enorme groei wordt het voor publishers steeds interessanter om zich aan te melden voor deze campagne.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Autovendi.nl. Als je vervolgens bij Autovendi.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +4.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Autovendi.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Autovendi.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Autovendi.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Autovendi.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook