Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Libelle Kortingscampagne

Speciaal voor kerst: 8 nummers Libelle van € 32,80 voor slechts € 19,95. Deze campagne loopt tot en met: 31 januari 2019 Het tijdschrift Libelle in

Speciaal voor kerst: 8 nummers Libelle van € 32,80 voor slechts € 19,95.

Deze campagne loopt tot en met: 31 januari 2019

Het tijdschrift Libelle informeert en inspireert. Met een abonnement op Libelle geniet je bezoeker iedere week van een moment van ontspanning en inspiratie. In Libelle leest men interviews, reportages en herkenbare columns. Daarnaast houdt Libelle je bezoekers op de hoogte van de nieuwste mode- en woontrends met uitgebreide dossiers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Libelle Kortingscampagne. Als je vervolgens bij Libelle Kortingscampagne een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Libelle Kortingscampagne voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Libelle Kortingscampagne hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Libelle Kortingscampagne en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Libelle Kortingscampagne hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook