Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +38 Jiggies

Roberto-Romero.com

Roberto-Romero.com biedt haar klanten een uitgebreid scala aan trendy overhemden en herenmode voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Roberto-Romero.com biedt haar klanten een uitgebreid scala aan trendy overhemden en herenmode voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Italiaanse overhemden en andere herenmode zijn ook vaak te vinden in de betere speciaalzaken, maar klanten betalen daar aanzienlijk meer. Roberto-Romero.com koopt rechtstreeks in bij de fabrikant en hiervan profiteert de klant.Waarom kopen klanten bij Roberto-Romero.com?- Ruim assortiment overhemden, jeans, sweaters, hoodies en vesten;- Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis of op de gewenste locatie;- Gratis verzending;- Gratis retourneren;- Diverse verzendmogelijkheden: Pakje Gemak, avondlevering, zondaglevering of een dag naar keuze.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Roberto-Romero.com. Als je vervolgens bij Roberto-Romero.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +38 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Roberto-Romero.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Roberto-Romero.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Roberto-Romero.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Roberto-Romero.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook