Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Vitasanasupplements.com

Vita Sana brengt een breed maar overzichtelijk assortiment van hoge kwaliteit vitaminen en supplementen.

Vita Sana geloofd dat er geen betere investering is dan een investering in jezelf. In je lichaam en in je mentale gesteldheid.
De professionals helpen je graag met het plannen van een geschikte training routine, met de juiste voeding, en de beste supplementen die allemaal bijdragen om je doelen te bereiken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vitasanasupplements.com. Als je vervolgens bij Vitasanasupplements.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vitasanasupplements.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vitasanasupplements.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Vitasanasupplements.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vitasanasupplements.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook