Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Beautywiseshop

De Beautywiseshop biedt een uitgebreid assortiment aan luxueuze, organische, natuurlijke, cruelty-free & eco-vriendelijke huidverzorgingsproducten.

Zoek je exclusieve producten voor make-up, gezichts- en lichaamsverzorging die je niet in de gewone parfumerie vindt, dan ben je bij de Beautywiseshop.be aan het juiste adres!

De Beautywiseshop.be is dé beautyshop voor luxueuze eco-chique skincare indiebrands – wat staat voor independently owned brands –. Deze merken zijn geen eigendom van de grote cosmeticaconcerns, maar de creatie van onafhankelijke – meestal vrouwelijke – ondernemers met een passie voor kwalitatieve botanische ingrediënten, innoverende formules en eco-chique verpakkingen. Alle merken zijn uiteraard cruelty-free geproduceerd. In de webshop is een duidelijke beschrijving van het product met de ingrediënten.
Daarnaast wordt er aangegeven of het product:
-vegan,
-100% organisch
-en/of middels Fairtrade geproduceerd is.

In Beautywiseshop vind je chique en eco-vriendelijke authentieke merken, zoals het
-IJslandse Hannes Dottir,
-Californische Josh Rosebrook
-Koreaanse Thank You Farmer
-Hawaiiaanse Honua
-Bella Aura (award-winning merk) en nog veel meer.

Alle bestellingen worden dezelfde dag nog prachtig verpakt en zijn een geweldig cadeau.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beautywiseshop. Als je vervolgens bij Beautywiseshop een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Beautywiseshop voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beautywiseshop hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Beautywiseshop en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beautywiseshop hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook