Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Bajabikes EU

Bij Baja Bikes boek je veilig én snel je fietstour, fietshuur en stadswandeling met Nederlandse gids.

Baja Bikes biedt de leukste fietstours in meer dan 150 steden wereldwijd. Nederlandstalige gidsen leiden jou rond en nemen je mee in het verhaal van de stad. Haal alles uit je stedentrip, in 3 uur hoor en ervaar je alles wat de stad te bieden heeft.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bajabikes EU. Als je vervolgens bij Bajabikes EU een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bajabikes EU voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bajabikes EU hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bajabikes EU en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bajabikes EU hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook