Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Plopsa.nl

Plopsaland: dat is een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsaland: dat is een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Indoor Coevorden, de toeristische site Plopsa Coo en Holiday Park Plopsa te Duitsland.


De volgende Parken vallen onder de Plopsa campagne:

Plopsaland De Panne
Wordt 10 jaar en zet de boel op z’n kop!

Plopsaland De Panne wordt 10 jaar en zet de boel op z’n kop. Plop, Bumba, Mega Mindy en je Plopsa-vriendjes hebben het themapark vrolijk versierd. Zorg dat je van de partij bent voor een spetterend feestjaar vol magie. Beleef met heel je familie duizend-en-één verjaardagskriebels in meer dan 40 spannende attracties, ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet&greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Dit feest mag je niet missen!

Themapark Plopsa Indoor Hasselt
Voor je allereerste kriebels …

Ontdek de magische wereld van Plopsa Indoor Hasselt.
Met meer dan 20 thema-attracties op kindermaat en een kriebelleuke Bumbashow kijken de allerkleinsten hun...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Plopsa.nl. Als je vervolgens bij Plopsa.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Plopsa.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Plopsa.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Plopsa.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Plopsa.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook