Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +59 Jiggies

247parking

247parking is de premium parkeerservice op Schiphol.

Met 247 parking parkeer je je auto veilig terwijl je op vakantie bent. Het parkeerterrein is beveiligt afgesloten met camera bewaking en een op afstand bediend toegangshek.
Er is een uitgebreide keuze in service, zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit VALET Parking of SHUTLE Parking maar een combinatie van beide is ook mogelijk. De parkeertarieven zijn erg laag t.o.v. concurrenten en de parkeerterreinen rondom Schiphol.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 247parking. Als je vervolgens bij 247parking een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +59 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 247parking voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 247parking hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 247parking en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 247parking hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook