Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

24Pharma (BE)

24Pharma is al ruim vier jaar actief als Belgische online apotheek en drogisterij die zowel in Nederland als in België aan huis levert.

24Pharma is een Belgische online apotheek en drogisterij die zowel in Nederland als in België ruim 30.000 gezondheidsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen aan huis levert. 24Pharma is al ruim vier jaar actief en is genotificeerd aan het FAGG. Klantenservice en klanttevredenheid staan bovenaan bij 24Pharma.


Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 24Pharma (BE). Als je vervolgens bij 24Pharma (BE) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 24Pharma (BE) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 24Pharma (BE) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van 24Pharma (BE) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 24Pharma (BE) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook