Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

2b-natural.nl

2B-Natural staat voor natuurlijke huidverzorging in alle soorten.

2B-Natural richt zich op de bewuste vrouw die vol in het leven staat. Het assortiment van 2B-Natural is erg breed, alle producten zijn natuurlijk. De natuurlijke producten laten je huid meer stralen, verzorgen je huid en geven je een natuurlijke tint in tegenstelling tot niet-natuurlijke producten. De producten van 2B-Natural zijn kwaliteitsproducten en merken voor een scherpe prijs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 2b-natural.nl. Als je vervolgens bij 2b-natural.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 2b-natural.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 2b-natural.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 2b-natural.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 2b-natural.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook