Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +31.500 Jiggies

2Call.nl

2Call.nl is een telecombedrijf die door scherp inkopen altijd enorm lage prijzen aan hun klanten kan aanbieden

Sluit een abonnement af bij 2Call.nl en ontvang tot wel 31.500 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 2Call.nl. Als je vervolgens bij 2Call.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +31.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

Sluit een abonnement af bij 2Call.nl en ontvang tot wel 31.500 Jiggies

1. Je ontvangt Jiggies bij 2Call.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 2Call.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van 2Call.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 2Call.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook