Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Stylepit

Het is onze missie om een bron van inspiratie voor u te zijn, ongeacht of u nou naar een feestje of naar school gaat, studeren, werken, sporten of ontspannen.

Stylepit biedt de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Bekende merken zoals Vagabond, GANT en Filippa K worden gecombineerd met exclusieve ontwerpermerken als Versace en Guess. Omdat Stylepit enkel online te vinden is zijn zij in staat kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Stylepit . Als je vervolgens bij Stylepit een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Stylepit voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Stylepit hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Stylepit en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Stylepit hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook