Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Regio Swingers

Op RegioSwingers.nl kunnen mannen, vrouwen en stellen zich inschrijven om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemden.

Op RegioSwingers.nl kunnen mannen, vrouwen en stellen zich inschrijven om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemden. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan nieuwe spannende contacten! Ook de eerste stappen op swingersgebied worden hierdoor een stuk makkelijker. Of dit nu voor langdurige openminded relaties is of voor discrete erotische contacten met een leuke match, RegioSwingers.nl biedt deze kans!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Regio Swingers . Als je vervolgens bij Regio Swingers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Regio Swingers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Regio Swingers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Regio Swingers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Regio Swingers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook