Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Only for Men

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man.

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Alles op het gebied van mode en meer; onder één dak vind je bij ons de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen. Daarnaast voert Only for Men zeven ijzersterke private brands met elk een eigen gezicht en doelgroep.

Ook zorgen ze altijd voor vernieuwende accessoires en onverwachte gimmicks en gadgets. Altijd up-to-date blijven was nog nooit zo makkelijk. Voor iedere dag van de week en ieder moment van de dag heeft Only for Men de juiste collecties om mannen te kleden en er op-en-top uit te laten zien.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Only for Men. Als je vervolgens bij Only for Men een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Only for Men voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Only for Men hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Only for Men en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Only for Men hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook