Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Centralpoint.nl

Centralpoint is een online aanbieder van computer- en ICT producten en biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 500.000 artikelen.

Centralpoint is onderdeel van de Infotheek Groep, dit is een van de grootste ICT leveranciers van Europa. Het bedrijf heeft zich gevestigd in 14 verschillende landen en jaarlijks behalen zij een omzet van ruim 750 miljoen euro.
Centralpoint is de aanbieder van alles wat te maken heeft met ICT. De ruim 500.000 artikelen zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd.
Bij Centralpoint profiteer je van veel keuzemogelijkheid en een scherpe prijs. Eventueel kunnen de geleverde producten aan huis geïnstalleerd worden.

Computers: ontvang 9 Jiggies per euro
Monitoren en Projecten: ontvang 9 Jiggies per euro
Print en Scan: ontvang 14 Jiggies per euro.
Componenten: ontvang 23 Jiggies per euro
Data opslag: ontvang 23 Jiggies per euro
Opslag media: ontvang 23 Jiggies per euro
Netwerk: ontvang 23 Jiggies per euro
Communicatie: ontvang 14 Jiggies per euro
Camera's: ontvang 14 Jiggies per euro
Software: ontvang 23 Jiggies per euro
Accessoires: ontvang 23 Jiggies per euro
Kantoorartikelen: ontvang 23 Jiggies per euro
Papier: ontvang 45 Jiggies per euro
Multimedia: ontvang 14 Jiggies per euro

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Centralpoint.nl. Als je vervolgens bij Centralpoint.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Centralpoint.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Centralpoint.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Centralpoint.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Centralpoint.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook