Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

4activekidz.nl

4ActiveKidz is dé webshop met sportieve kleding voor actieve en sportieve kideren.

4ActiveKidz is dé webshop met kwalitatieve kinderkleding. Deze kleding is specifiek gericht op het gebied van outdoor en sport. Naast outdoor kleding richt 4ActiveKidz zich ook op sportkleding voor wintersport, zwemmen en fietsen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van 4activekidz.nl. Als je vervolgens bij 4activekidz.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij 4activekidz.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar 4activekidz.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van 4activekidz.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij 4activekidz.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook