Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.688 Jiggies

Squla.nl

Bij Squala leer je op een leuke manier, gewoon thuis!

Squala is het grootste en meest complete online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8 biedt een waardevolle aanvulling op het lesaanbod. Met Squala krijg je toegang tot ruim 700.000 leerzame quizvragen, games en filmpjes die geschikt zijn voor iedere groep van de basisschool. Daarnaast kun je deelnemen aan de Cito-modules.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Squla.nl. Als je vervolgens bij Squla.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.688 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Squla.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Squla.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Squla.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Squla.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook